UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN L/1000 m² | YAPRAKTAN ml/100 L su | UYGULAMA |
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) | 1-2 | 100-200 | Fide dikiminden sonra 5-6 uygulama; yetişme süresi boyunca |
Açık Tarla Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlican, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz vb.) | 1-2 | 100-200 | Fide dikiminden sonra 5-6 uygulama; yetişme süresi boyunca |
Meyve Ağaçları (Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, Elma, Armut, vb.) | 1-2 | 100-200 | İhtiyaç (noksanlık) durumunda |
Bağ | 1-2 | 100-200 | İhtiyaç (noksanlık) durumunda |