BİTKİ |
DAMLAMADAN L/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/100 L su |
UYGULAMA |
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) |
2-3 |
200-300 |
Şaşırtma sonrası, çiçek öncesi ve meyve oluştuktan sonra 7-15 gün ara ile 3 uygulama |
Açık Tarla Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlican, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz vb.) |
1-3 |
200-300 |
Şaşırtma sonrası, çiçek öncesi ve meyve oluştuktan sonra 7-15 gün ara ile 3 uygulama |
Meyve Ağaçları (Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, Elma, Armut vb.) |
2-4 |
200-300 |
Petal yaprakların dökümünde itibaren 7-12 gün ara ile 2-3 defa ve meyvede renk dönüşümü başladığında uygulama yapılır |