BİTKİ |
DAMLAMADAN L/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/ 100 L su |
UYGULAMA |
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) |
2-4 |
250-450 |
Meyve büyüme ve olgunlaşma evrelerinde 7-8 gün ara ile |
Patates, Şeker Pancarı, Soğan, Lahana, Havuç |
2-4 |
200-400 |
Yumru büyüme döneminde |
Kavun, Karpuz |
2-4 |
200-300 |
Meyve büyüme ve olgunlaşma evrelerinde 7-8 gün ara ile |
Mısır, Pamuk |
2-4 |
250-400 |
Dane ve yumru oluşumunda 10-15 gün ara ile |
Narenciye ve Meyve Ağaçları |
3-5 |
300-500 |
Meyve büyüme ve olgunlaşma süresince 2-3 uygulama |
Bağ |
3-5 |
300-500 |
Meyve büyüme ve olgunlaşma süresince 2-3 uygulama |
Zeytin, Fındık |
3-5 |
300-500 |
Meyve büyüme ve olgunlaşma süresince 2-3 uygulama |