BİTKİ |
DAMLAMADAN mg/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/100L Su |
UYGULAMA |
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan, Kabak, vb.) |
500 - 600 |
100 - 150 |
İhtiyaca göre 2-3 uygulama |
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler |
500 - 750 |
150 - 200 |
Çiçek öncesi, kışa hazırlık dönemi ve ihtiyaca göre |
Kavun, Karpuz |
400 - 600 |
100 - 150 |
İhtiyaca göre 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Şeker Pancarı, Patates, Mısır, Ayçiçeği, vb.) |
100 L su ile 100-200 g |
100 L su ile 100-200 g |
ihtiyaca göre 1-2 uygulama |
Narenciye ve Meyve Ağaçları |
500 - 750 |
150 - 200 |
Çiçek öncesi, kışa hazırlık dönemi ve ihtiyaca göre |
Bağ |
500 - 750 |
150 - 200 |
İhtiyaca göre 2-3 uygulama |