BİTKİ |
DAMLAMADAN L/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/100 L su |
UYGULAMA |
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) |
2-3 |
200-300 |
Fide dikiminden sonra 5-6 uygulama; yetişme süresi boyunca |
Açık Tarla Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlican, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz vb.) |
2 |
250-300 |
Fide dikiminden sonra 5-6 uygulama; yetişme süresi boyunca |
Meyve Ağaçları (Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, Elma, Armut vb.) |
2 |
250 |
Meyve tutumu başlangıcından itibaren 3-4 uygulama 2-3 hafta ara ile |
Muz |
2 |
- |
3-4 uygulama yıl boyunca |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Nohut vb.) |
1-2 |
200 |
2-3 uygulama yetişme süresi boyunca |
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya vb.) |
1-2 |
200 |
2-3 uygulama yetişme süresi boyunca |
Bağ |
2 |
250 |
2-3 uygulama yıl boyunca |
Patates, Soğan |
2 |
200-300 |
Yumru oluşum döneminden itibaren 2-3 uygulama 15-20 gün ara ile |
Şeker Pancarı |
2 |
200-250 |
Yaprak döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
Çeltik |
2 |
300-400 |
Kardeşlenme ve çiçeklenme döneminde 2 uygulama |