Üretimde Kullanılan Hammaddeler: Bitkisel Kaynaklı Materyaller
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN L/1000 m² | YAPRAKTAN ml/100 L su | UYGULAMA |
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) | 2 - 4 | 200 - 300 | Transplantasyon sonrası , meyve genişlemesinde, olgunlaşma süresince |
Açık Tarla Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlican, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz vb.) | 2 - 4 | 200 - 300 | Çıkış sonrası vejetatif gelişmede |
Meyve Ağaçları (Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, Elma, Armut vb.) | 2 - 4 | 200 - 300 | Vejetatif gelişmede, klorozu engellemede ve stres durumunda uygulayınız |