ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerFIDAMON

BİLEŞİMİ w/w
Organik madde % 40
Organik Karbon (C) % 15
Toplam Azot (N) % 1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 5
pH Aralığı 3-5

FIDAMON

 

Üretimde Kullanılan Hammaddeler: Bitkisel Kaynaklı Materyaller



UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 2 - 4 200 - 300 Transplantasyon sonrası , meyve genişlemesinde, olgunlaşma süresince
Açık Tarla Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlican, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz vb.) 2 - 4 200 - 300 Çıkış sonrası vejetatif gelişmede
Meyve Ağaçları (Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, Elma, Armut vb.) 2 - 4 200 - 300 Vejetatif gelişmede, klorozu engellemede ve stres durumunda uygulayınız